Hoiva&Terveydestä

Hoiva&Terveys on palvelu, johon kuuluu kaksi digitaalista uutiskirjettä, Hoiva&Terveys-blogeista kertova uutiskirje ja palveleva nettisivusto, joka tuottaa sosiaali- ja terveysalan ajankohtais- ja talousuutisia sekä analyysejä hoiva- ja terveysalan päättäjille ja asiantuntijoille.

Hoiva&Terveys Sote  seuraa sote-uudistusta ja alan tapahtumia, poliittista päätöksentekoa, viranomaisten toimintaa ja kilpailutuksia. Hoiva&Terveys Yhtiöt seuraa toimialan yhtiöitä, organisaatioita ja liiketoimintaa. Palvelut on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät tai valmistelevat toimialalla tärkeitä päätöksiä: päättäjät ja asiantuntijat yrityksissä, julkisella sektorilla, järjestöissä sekä poliittisen päätöksenteon alalla. Palvelumme tarjoaa lisäarvoa ja hyvän kontaktikanavan kaikille järjestöille, viranomaisille ja alihankkijoille, joiden toiminta koskettaa hoiva- ja terveysalaa.

Hoiva&Terveyden avulla saat etumatkaa. Autamme sinua päätöksissäsi julkaisemalla nopeasti tärkeimmät uutiset, jotka käsittelevät esimerkiksi:

  • uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • poliittisia päätöksiä, jotka vaikuttavat hoiva- ja terveysalan yrityksiin
  • muutoksia julkisella sektorilla
  • toimialan tuoreimpia tapahtumia
  • toimialaa koskevia tilastoja
  • uusia lakeja ja säädöksiä
  • henkilöitä ja nimityksiä
  • uusia hoiva- ja terveysalan yrityksiä

Avullamme pysyt informoituna. Voit seurata uutisia sähköpostissa, älypuhelimellasi, tabletillasi tai sivustoltamme hoivajaterveys.fi. Tilaajana löydät sieltä myös aiemmin julkaisemamme jutut.

Tervetuloa Hoiva&Terveyden tilaajaksi. Iloitsemme myös saamistamme uutisvihjeistä!


Hoiva&Terveys Sote
ilmestyy digitaalisena uutiskirjeenä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista. Internetsivuiltamme löydät aina ajantasaisen tiedon sekä uutisarkistosta menneet tapahtumat.

Hoiva&Terveys Yhtiöt ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista.

Hoiva&Terveyttä julkaisee Bonnier Business Forum Oy, joka kuuluu Bonnier Business Press Internationaliin.

Blogi

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok) haluaa, että Suomen suurimmat kaupungit liittoutuvat ja alkavat yhdessä ajaa etujaan.Vapaavuori on kutsunut 21 suurimman kaupungin johtajat tapaamiseen. Vapaa...

” Siinä minä seisoin uudessa jalan näköisessä proteesisissani ja katsoin, kun muut lapset juoksivat, hyppivät ja kiipeilivät puihin”, sanoi nainen viime syksynä MedTech Forumissa. Hän oli tohtori Sara...

Elämänlaatua, onnellisuutta, parempaa vointia, toimintakykyä, turvallisuutta, tehokkuutta, kustannussäästöjä... Vaikuttavuuden mittaaminen on terveydenhuollon kuuma peruna, mutta mikä tavoitteista ja ...

Kesälomien kynnyksellä Suomi havahtui uutiseen, että maakuntauudistus ja siihen liittyvä sote-uudistus siirtyvätkin vuoteen 2020. Tämän uutisen seurauksena varmasti useammatkin hartiat lysähtivät, osa...

Twitter

  Bonnier Business Forum Oy
Korkeavuorenkatu 37
FI-00130 Helsinki
 
Toimitus:
toimitus.ht@bonnierbusiness.fi
 
Asiakaspalvelu:
Puhelin +358 30 422 8808
asiakaspalvelu@bonnierbusiness.fi