Hoiva&Terveydestä

Hoiva&Terveys on palvelu, johon kuuluu kaksi digitaalista uutiskirjettä, Hoiva&Terveys-blogeista kertova uutiskirje ja palveleva nettisivusto, joka tuottaa sosiaali- ja terveysalan ajankohtais- ja talousuutisia sekä analyysejä hoiva- ja terveysalan päättäjille ja asiantuntijoille.

Hoiva&Terveys Sote  seuraa sote-uudistusta ja alan tapahtumia, poliittista päätöksentekoa, viranomaisten toimintaa ja kilpailutuksia. Hoiva&Terveys Yhtiöt seuraa toimialan yhtiöitä, organisaatioita ja liiketoimintaa. Palvelut on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät tai valmistelevat toimialalla tärkeitä päätöksiä: päättäjät ja asiantuntijat yrityksissä, julkisella sektorilla, järjestöissä sekä poliittisen päätöksenteon alalla. Palvelumme tarjoaa lisäarvoa ja hyvän kontaktikanavan kaikille järjestöille, viranomaisille ja alihankkijoille, joiden toiminta koskettaa hoiva- ja terveysalaa.

Hoiva&Terveyden avulla saat etumatkaa. Autamme sinua päätöksissäsi julkaisemalla nopeasti tärkeimmät uutiset, jotka käsittelevät esimerkiksi:

  • uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • poliittisia päätöksiä, jotka vaikuttavat hoiva- ja terveysalan yrityksiin
  • muutoksia julkisella sektorilla
  • toimialan tuoreimpia tapahtumia
  • toimialaa koskevia tilastoja
  • uusia lakeja ja säädöksiä
  • henkilöitä ja nimityksiä
  • uusia hoiva- ja terveysalan yrityksiä

Avullamme pysyt informoituna. Voit seurata uutisia sähköpostissa, älypuhelimellasi, tabletillasi tai sivustoltamme hoivajaterveys.fi. Tilaajana löydät sieltä myös aiemmin julkaisemamme jutut.

Tervetuloa Hoiva&Terveyden tilaajaksi. Iloitsemme myös saamistamme uutisvihjeistä!


Hoiva&Terveys Sote
ilmestyy digitaalisena uutiskirjeenä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista. Internetsivuiltamme löydät aina ajantasaisen tiedon sekä uutisarkistosta menneet tapahtumat.

Hoiva&Terveys Yhtiöt ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista.

Hoiva&Terveyttä julkaisee Bonnier Business Forum Oy, joka kuuluu Bonnier Business Press Internationaliin.

Blogi

Hyvä tietosuoja ei ole leikin asia. Tätä väittämää ei uskoisi, kun seuraa aiheesta julkisesti käytävää keskustelua. Näyttää siltä, että naapurin tietojen urkkimisesta on tullut lähes kansallinen tapa....

Valinnanvapauslain tarkoituksena on lisätä asiakkaiden mahdollisuuksia valita tarvitsemiensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottaja. Laki pyrkii myös parantamaan asiakkaiden yhdenvertaisuu...

Sote-uudistus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa Suomeen hyvinvointia tuottava asiakaslähtöinen, laadukas ja kustannustehokas palvelujärjestelmä. Digitalisaatiota on maalailtu yhdeksi kesk...

Sote- ja maakuntauudistus on mahdollisuus siirtyä tietojärjestelmiin, jotka tukevat uudelleenorganisoitunutta toimintaa optimaalisesti alkumetreiltä alkaen. Kotihoidon toiminnanohjaukseen on tarjolla ...

Twitter

  Bonnier Business Forum Oy
Mikonkatu 13 D 132 (4. krs)
FI-00100 Helsinki
 
Toimitus:
toimitus.ht@bonnierbusiness.fi
 
Asiakaspalvelu:
Puhelin +358 30 422 8808
asiakaspalvelu@bonnierbusiness.fi